avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigii de munca

As vrea sa stiu ce se intampla daca am un proces cu angajatorul pe rol,daca vreau sa mai fac unul cu acelasi angajator cum procedez.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 20 Februarie 2013
La fel cum ati procedat si cu primul proces.

Daca sunteti in termen, puteti sa va modificati/precizati actiunea deja depusa, modificand/adaugand inca o cerere.
primul proces il am pe data de 05.12.2012
ma pot duce la tribunal cu o noua cerere?
O noua actiune cu acelasi obiect nu este posibila .. daca doriti sa va modificati actiunae deja depusa, atunci la prima zi de infatisare solicitati instantei de judecata acordarea unui nou termene in privinta modificarii acesteia.

Art. 132 C.proc.civ.:
(1)La prima zi de înfăţişare instanţa va putea da reclamantului un termen pentru întregirea sau modificarea cererii, precum şi pentru a propune noi dovezi. În acest caz, instanţa dispune amânarea pricinii şi comunicarea cererii modificate pârâtului, în vederea facerii întâmpinării.

(2)Cererea nu se socoteşte modificată şi nu se va da termen, ci se vor trece în încheierea de şedinţă declaraţiile verbale făcute în instanţă:
1.când se îndreaptă greşelile materiale din cuprinsul cererii;
2.când reclamantul măreşte sau micşorează câtimea obiectului cererii;
3.când cere valoarea obiectului pierdut sau pierit;
4.când înlocuieşte cererea în constatare printr-o cerere pentru realizarea dreptului sau dimpotrivă, în cazul în care cererea în constatare poate fi primită.
da dar in noua actiune se cer alte lucruri decat in prima

Alte discuții în legătură

Schimbare cerere program vizitare minor, in timpul procesului singurbn singurbn Buna ziua! Sunt la al treilea termen in procesul de program vizitare minor, si doresc sa schimb cererea initiala, in sensul de a cere un program de vizita mai ... (vezi toată discuția)
Micsorarea catimii obiectului cererii de chemare in judecata ContSters54572 ContSters54572 Catimea obiectului cererii de chemare in judecata se poate micsora numai pana la prima zi de infatisare sau oricand, in tot cursul procesului? Art. 132 alin. ... (vezi toată discuția)
Adaugare capat de cerere in judecata Petrus1731 Petrus1731 Am introdus cererea de chemare in judecata, ca reclamant, (pe dreptul muncii - plata salariului de catre angajator) prin care am cerut doua lucruri (plata ... (vezi toată discuția)