avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigii de munca

As vrea sa stiu ce se intampla daca am un proces cu angajatorul pe rol,daca vreau sa mai fac unul cu acelasi angajator cum procedez.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 20 Februarie 2013
In acest sens, puteti introduce o noua actiune daca are alt obiect decat prima.
multumesc mult pentru ajutor
Mesaj reeditat
Data post: Miercuri, 20 Februarie 2013, 15:31
Forum Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu si altele
Subiect litigii de munca


@ florin40
buna ziua,as dori si eu un raspuns in legatura cu faptul ca am pe rol doua procese cu fostul angajator in care cer sa mi se plateasca banii de concediu pe care nu l-am efectuat si totodata cer sa mi se plateasca somajul deoarece eu din luna septembrie nu am putut beneficia de indemnizatia de somaj pentru faptul ca functionarul care a facut adeverintele nu a stiut sa le completeze corect.As vrea sa stiu ce se intampla deoarece eu din luna septembrie 2012 trebuia sa primesc acest ajutor.Vreau sa stiu daca sunt in judecata cu angajatorul mai pot recupera acesti bani daca continui procesul si trece un an de zile mai pot sa-mi depun actele de somaj.Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cerere program vizitare minor, in timpul procesului singurbn singurbn Buna ziua! Sunt la al treilea termen in procesul de program vizitare minor, si doresc sa schimb cererea initiala, in sensul de a cere un program de vizita mai ... (vezi toată discuția)
Micsorarea catimii obiectului cererii de chemare in judecata ContSters54572 ContSters54572 Catimea obiectului cererii de chemare in judecata se poate micsora numai pana la prima zi de infatisare sau oricand, in tot cursul procesului? Art. 132 alin. ... (vezi toată discuția)
Adaugare capat de cerere in judecata Petrus1731 Petrus1731 Am introdus cererea de chemare in judecata, ca reclamant, (pe dreptul muncii - plata salariului de catre angajator) prin care am cerut doua lucruri (plata ... (vezi toată discuția)