avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie intretinere minor

as dori sa stiu daca o instanta judecatoreasca din romania ar putea decide majorarea pensiei de intretinere in functie de veniturile realizate de parintele platitor in Italia,la 1/4 din venituri asa cum prevede legea romana,atata timp cat in Italia nu exista un salariu minim p economie universal,ci pe categorii de munca.multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:41, 29 Octombrie 2012
Daca nu dovediti veniturile sale din Italia, se va stabili raportat la salariul minim din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere- venituri din strainatate vicsn vicsn Pentru calculul pensie de intretinere, parintele care datoreaza intretinere lucreaza in Italia, si primeste un salariu de baza, plus diurna. Se solicita pensia ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei alimentare copil ioneugen ioneugen Va rog sa ma indrumati si pe mine in urmatoarea problema: Dupa terminarea divortului si incredintarea copilului legea a stabilit ca sotia sa ii plateasca ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara ContSters299834 ContSters299834 Buna ziua, Revin cu o intrebare la dvs fiindca mi-ati fost de ajutor si-n trecut... Am o problema privind pensia de intretinere pe care o plateste tatal ... (vezi toată discuția)