avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale hotarare de consiliu local
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

hotarare de consiliu local

Buna ziua! am si eu o problema, asta vara datorita secetei firma care este angajata de primaria noastra sa se ocupe de buna desfasurare a procesului de alimentare cu apa a comunei a incercat nu stiu ce sa faca pe la acele puturi cu apa si au defectat pompa si au daramat din put, acum chipurile datorita unei hot de consiliu local noi consumatorii tb sa achitam o taxa de 100 ron pt a acoperii aceasta paguba in caz contrar v-om fi debransati; intrebarea mea este daca asa ceva este legal.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:34, 29 Octombrie 2012
Nu pot sa cred ca pentru acoperirea unei pagube produsa tocmai de firma care trebuie sa asigure buna functionare a sistemului de alimentare cu apa a localitatii s-a luat hotararea de acoperire a cheltuielilor pentru remediere prin instituirea unei taxe.
Ar trebui sa va interesati la primarie sa consultati acea hotarare de consiliu, poate ca de fapt este altceva.

Serviciile de alimentare cu apa si de canalizare isi desfasoara activitatea in baza legii L241/2006, L.51/2006 modificate si completate de oug 13/2008:
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serviciul de gospodariere comunala joitoiuoana joitoiuoana lucrez in cadrul unei primarii de comuna. aceasta primarie a infiintat o soc comerciala in care este asociat majoritar. aceasat sc are scopul de a furniza ... (vezi toată discuția)
Plata apa meteorică sau apa de ploaie baciu_fanica2000 baciu_fanica2000 Ce pot sa fac deoarece compania de distribuție a apei îmi facturează apa meteo. Menționez că nu locuiește nimeni la aceasta adresa deci nu am consum de ... (vezi toată discuția)
Societate infiintata prin reorganizare serviciu public florentina75 florentina75 Buna ziua!la nivelul comunei noastre functioneaza serviciul de apa si canal in subordinea consiliului local . Acest serviciu se reorganizeaza si se ... (vezi toată discuția)