avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Societate infiintata prin reorganizare serviciu public
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Societate infiintata prin reorganizare serviciu public

Buna ziua!la nivelul comunei noastre functioneaza serviciul de apa si canal in subordinea consiliului local . Acest serviciu se reorganizeaza si se infiinteaza SC Apa si Canal SRL , asociat unic consiliul local . la inceput acestei societati ca sa functioneze ii trebuie bani pentru salarii, electricitate etc Care este modalitatea legala de a da acesti bani de la primarie catre societate. capitalul social mai mare ? transfer? subventie? astept raspunsul d-voastra cu respect!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 15:42, 8 Iulie 2015
Așa cum este prevăzut in Hotărârea de Consiliu Local de inființare.
Citiți această hotărâre de consiliu , capitolul :Finanțare"
[ link extern ]
si aceasta privind majorarea capitalului social:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate infiinta un s.c in subordinea unei primarii? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu daca se poate infiinta un S.C.in subordinea unei primarii. Se poate angaja in acest S.C.un paznic la scoala? Va multumesc pt.timpul acordat! (vezi toată discuția)
Societate comerciala plesa plesa Va rog sa aveti amabilitatea in a ma sprijini in vederea organizarii corecte a concursului pentru ocuparea postului de director la o societate comerciala cu ... (vezi toată discuția)
Aport in natura la capitalul social Elena266 Elena266 Buna ziua, as vrea sa-mi desfiintez PFA-ul si sa infiintez o firma As dori sa stiu daca licenta de taxi pe care o detin poate fi mutata pe firma si daca ramane ... (vezi toată discuția)