avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general rectificativa fisa fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

rectificativa fisa fiscala

Cum pod da o rectificativa pentru - o fisa fiscala 2011-,Mentionez ca programul a preluat venit impozabil si implicit impozitul. Angajatul respectiv avea certificat de handicap si nu ii s-a oprest impozit ?

Alte discuții în legătură

Probleme cu asigurarile de sanatate pe venitul din drepturile de autor daydr3am3r daydr3am3r Buna ziua In urma inceracarii mele de a obtine o adeverinta de asigurat am aflat ca nu am asigurarile platite pentru venitul pe drepturi de autor. Situatia se ... (vezi toată discuția)
Calculare accesorii prest prest In iulie 2011 am depus o declaratie 112 on-line,am listat recipisa \\"fara erori de validare\\". Sumele au fost achitate integral in luna august 2011. In ... (vezi toată discuția)
Autoturism luat in evidenta dar neimpus de serviciul impozite si taxe PPAlina PPAlina Buna ziua. Am achizitionat o masina in anul 2011 de la o persoana fizica si m-am prezentat la primaria de domiciliu pentru luarea in evidenta. Mi s-a eliberat ... (vezi toată discuția)