avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma neserioasa.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma neserioasa.

Buna ziua, va rog sa imi dati niste sfaturi privind problema mea..
In data de 18.10.2012 am comdandat un miez de turbina de la o firma din Alba Iulia ( eu fiind din Satu Mare), a 2-a zi a ajuns prin curier am semnat pe curierului, dar abia acum am observat ca pe toata hartia este completata cu creionul si in loc de 19.10.2012 a trecut data de 18.10.2012, adevarata problema a inceput cand am dus piesa la mecanic si a constatat ca nu este potrivita pentru masina mea, nimeni de la firma de mai sus nu a raspuns la telefon in urmatoarele 2 sau 3 zile, alta problema e ca nu am primit nici factura nici garantie in scris.
Dupa ce am reusit sa iau legatura cu ei, nu prea au vrut sa imi schimbe dar nenumarate telefoane date am primit adresa firmei prin mesaj.
In data de 22.10.2012 am trimis piesa cea noua impreuna cu cea veche de pe masina pentru ca sa poate sa identifice corect si de a nu ne pune in situatia de a tot umbla la firmele de curierat. Coletul a stat la curierat in Alba 3 zile pana au mers sa il ridice si 4 pana sa ma anunte ca nu au ceea ce imi trebuie mie si ca nu mi se ramburseaza nici banii, drept urmare am sa raman cu o piesa de care nu ma pot folosi. Cei de la OPC Satu Mare mi-au zis sa plasez plangerea celor din Alba Iulia, dar totusi sunt prea putine probe..Ce se poate face in cazul asta? Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2012
adriano89, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu adriano89 adriano89 Buna ziua! problema mea am mai prezentat-o acum cateva luni, dar acum am cateva intrebari diferite. In data de 18.10.2012 am comdandat un produs de la o ... (vezi toată discuția)
Masina stricata de cei de la service AlinaRawstern AlinaRawstern Buna ziua , in DATa de 7.10.2019 am prezentat masina de la firma în service deoarece nu mai tragea si nu ma mai lasa sa accelerez , dupa ce au fost facute ... (vezi toată discuția)
Drepturile vanzatorului persoana fizica online Malvina_S Malvina_S Buna ziua. Va deranjez cu o problema aparent banala, care insa a luat o intorsatura urata Saptamana trecuta am vandut un produs prin intermediul site-ului Olx. ... (vezi toată discuția)