avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DATE DIN CITATIE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DATE DIN CITATIE

Am primit o citatie ca PETENT fara sa fi depus vreo intampinare sau plangere, curios este ca urmarind pe stampilele ce sunt pe citatie constat urmatoarele date: 23.10.1216 si 23.10.1222... Eu stiu ca primele doua cifre desemneaza ziua, urmatoarele doua, luna, dar ce dumnezeului indica celelalte 4 cifre? S-a emis citatia in 1216 si a ajuns in 1222? Ce dumnezeului inseamna asta? Sa fie primele doua cifre anul si urmatoarele ce, ora... ? Dar ce reguli se aplica de ajungi sa nu mai stii in ce an esti si ce citatii primesti? Te gandesti sa nu primesti citatii pntru stramosi mai ales cand stii ca nu ai depus nimic ca si PETENT!!! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 12:19, 31 Octombrie 2012
Da, cam ciudat. Măcar există vreun proces în care sunteţi implicat? Ce mai scrie pe citaţie?
Ar fi posibil ca 23.10.1216 sa fie data depunerii la oficiu posta 16, ultimele 2 cifre, iar 23.12.1222, data sosirii la oficiu postal 22, asta daca locuiti in sectorul 1.
Ar fi posibil sa fie o citatie de la Sectia 21 Politie.
bineinteles ! e vorba de data 23.10.12 ! asa au stampilele baietii de la posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la intampinare catalindiakonus catalindiakonus Salutare, In vara trecuta am primit o amenda rutiera in Constanta. In calitate de petent am contestat acea amenda la judecatoria din Constanta. Dabia ... (vezi toată discuția)
Proces civil BIGHY BIGHY Ma scuzati ca deranjez si eu cu o intrebare.Vecinul meu a aflat cu stupoare ca a fost dat in judecata,in civil,pentru o presupusa fapte de delapidare.Procesul ... (vezi toată discuția)
Declaratiile 230 andrei41 andrei41 Buna seara Am incercat sa depun, la Administratia financiara, declaratia 230, completata de persoanele ce si-au dat acordul pentru completarea ei. ... (vezi toată discuția)