Ma scuzati ca deranjez si eu cu o intrebare.Vecinul meu a aflat cu stupoare ca a fost dat in judecata,in civil,pentru o presupusa fapte de delapidare.Procesul penal nu a inceput inca,dar civilul se pare ca deja a avut o infatisare fara ca el sa stie.Cum e posibil asa ceva?In posta nu a gasit nimic,e posibil sa-i fi fost luata de altcineva sau pur si simplu sa nu fi primit.Ce trebuie sa faca in cazul asta?Este normal?
Sincer vorbind,el a gasit citatia dar nu s-a dus.Si acum a aflat de la nu stiu cine ca a fost un termen deja.Zice ca pe citatie nu scrie ca trebuie sa te prezenti.
Poate persoana a fost angajat si angajatorul a introdus o actiune in raspundere patrimoniala (in civil) inaintea procesului penal. Sa se duca sa vada care este dosarul.
Da,fostul lui patron il acuza de delapidare.Dar penalul nu a inceput,nu se stie nici daca este urmarit penal,deocamdata e la faza de cercetat.Sa inteleg ca se poate judeca fara ca inculpatul sa stie?Nu trebuia sa fie instiintat personal?
Citatie diicot
mt1
Buna ziua!
Am fost prins acum vreo 3 luni de zile de cei de la anti drog cand cumparam droguri de mari risc. Am fost la sectie in acea seara, ne-am dat ... (vezi toată discuția)