avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grila salarizare in sistemul bugetar - psiholog ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grila salarizare in sistemul bugetar - psiholog specialist

Buna ziua, imi poate raspunde si mie cineva la urmatoarea problema? lucrez de cinci ani intr-un spital ca psiholog; anul trecut conform ordinului 1470 privind criteriile de promovare in functii, grade si trepte profesionale am sustinut si promovat un examen ; astfel am fost promovata pe treapta de psiholog specialist dar nu am primit si salariul corespunzator explicatia personalului runos fiind "nu exista treapta de specialist in grila de salarizare dupa care lucram, aceasta treapta era prevazuta in legea salarizarii unice care nu a mai intrat in vigoare. rugamintea mea este - de unde pot afla care este aceasta grila de salarizare fiindca refuz sa cred ca la nivel de tara sunt singurul psiholog specialist care lucreaza intr-un spital de stat? multumesc

Alte discuții în legătură

Modificare functie mihaela_smintina mihaela_smintina Buna ziua. In noiembrie 2010 am fost angajată pe perioada determinată la un spital medical din oras, ca asistent medical generalist. In noiembrie 2013 am ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Transformare post chimist specialist florincirligea florincirligea Sunt chimist intr-un spital de stat din Bucuresti si in mai 2010 am promovat examenul de chimist specialist.Desi angajatorul meu a primit adresa de la ... (vezi toată discuția)