avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul Medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul Medical

Ce se intampla in cazul in care am mai putin de 6 luni de zile la locul actual de munca si am avut concediu medical incepand cu data de 05.01.2009- 27.01.2009?Mai pot benefecia de bonurile de masa pe luna aceasta?Sau mai exact ce se intampla avand in vedere situatia prezentata mai sus?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 28 Ianuarie 2009
Pe perioada concediului medical contractul individual de munca este suspendat si nu veti primi bonuri de masa pentru perioada respectiva.
2007_rozi a scris:

Pe perioada concediului medical contractul individual de munca este suspendat si nu veti primi bonuri de masa pentru perioada respectiva.
buna seara.
am si eu o intrebare. seful meu ma anuntat ca de azi inainte concediile medicale care le iau vor fi valabile numai daca aduc o copie de pe reteta de medicamente si bonul de casa de la farmacie. cit de legal este ceea ce face. lucrez de 1 an si 8 luni. m-am operat pe cord , iar in cazul oricarei raceli sau alta boala mi se recomanda repaus. unde pot sa fac o reclamatie pentru acest abuz. lucrez la stat nu la patron. va multumesc X-(X-(#-o
Adresati-va casei de asigurari de sanatate ... mi se pare o aberatie sa ceri unui salariat ca odata cu depunerea concediului medical sa depun si copii de pe retetele de medicamente si bonurile fiscale prin care s-a achizionat acele medicamente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu o farmacista georgiana_teliman georgiana_teliman As vrea sa stiu daca as avea castig de cauza daca as da in judecata o farmacista. In urma cu 25 de zile am avut semipareza si am primit o reteta. Am fost cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cum sa procedez in speta urmatoare. ... RaulPop29 RaulPop29 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cum sa procedez in speta urmatoare. Am cumparat de la farmacie un gel cu abtibiotic pentru ureche baietelului meu de 5 ani. ... (vezi toată discuția)
Spitalele deconteaza medicamentele cumparate de bolnavi? kissbogi kissbogi Sunt insarcinata in luna a 9. si am sange Rh-, in cazul in care copilul meu va avea sange Rh+ ar trebui sa primesc o injectie, care ar tebui sa fie gratuita, ... (vezi toată discuția)