avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul Medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul Medical

Ce se intampla in cazul in care am mai putin de 6 luni de zile la locul actual de munca si am avut concediu medical incepand cu data de 05.01.2009- 27.01.2009?Mai pot benefecia de bonurile de masa pe luna aceasta?Sau mai exact ce se intampla avand in vedere situatia prezentata mai sus?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 28 Ianuarie 2009
Pe perioada concediului medical contractul individual de munca este suspendat si nu veti primi bonuri de masa pentru perioada respectiva.
2007_rozi a scris:

Pe perioada concediului medical contractul individual de munca este suspendat si nu veti primi bonuri de masa pentru perioada respectiva.
buna seara.
am si eu o intrebare. seful meu ma anuntat ca de azi inainte concediile medicale care le iau vor fi valabile numai daca aduc o copie de pe reteta de medicamente si bonul de casa de la farmacie. cit de legal este ceea ce face. lucrez de 1 an si 8 luni. m-am operat pe cord , iar in cazul oricarei raceli sau alta boala mi se recomanda repaus. unde pot sa fac o reclamatie pentru acest abuz. lucrez la stat nu la patron. va multumesc X-(X-(#-o
Adresati-va casei de asigurari de sanatate ... mi se pare o aberatie sa ceri unui salariat ca odata cu depunerea concediului medical sa depun si copii de pe retetele de medicamente si bonurile fiscale prin care s-a achizionat acele medicamente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu o farmacista georgiana_teliman georgiana_teliman As vrea sa stiu daca as avea castig de cauza daca as da in judecata o farmacista. In urma cu 25 de zile am avut semipareza si am primit o reteta. Am fost cu ... (vezi toată discuția)
Spitalele deconteaza medicamentele cumparate de bolnavi? kissbogi kissbogi Sunt insarcinata in luna a 9. si am sange Rh-, in cazul in care copilul meu va avea sange Rh+ ar trebui sa primesc o injectie, care ar tebui sa fie gratuita, ... (vezi toată discuția)
Metodologia de schimbare a medicului de familie Valias Valias Buna ziua. As dori sa-mi schimb medicul de familie, si mi s-a spus de la clinica unde vrea sa ma mut ca trebuie sa duc o scrisoare la actualul medic pentru ... (vezi toată discuția)