avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Copiii pamantului
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Copiii pamantului

Stimati domni/stimate doamne,
O rugaminte venita de la un parinte care s-a asociat cu altii asemeni lui pt. a ii oferi copilului ce considera el mai bun (daca alegerile noastre sunt corecte sau nu , nu este subiectul acestei discutii, va rog din suflet sa aveti mila si sa nu sariti la jugulara in tipic stil mioritic, ci sa dati dovada de toleranta/intelegere/intelepciune)
Suntem cu totii ovo-lacto-vegetarieni sau vegetarieni si nu am gasit in orasul nostru o gradinita care sa asigure hrana pt. copiii nostri asa cum o intelegem noi , asa ca ne-am adunat laolalta iar concluzia a fost ca singura solutie ar fi sa folosim spatiul mai mare de care dispune unul dintre noi , acasa ...si sa angajam impreuna o bona pt cei 6 copiloi. Astfel am impaca si capra si varza si lup si vanator.
Dar, evident, trebuia sa apara si acest dar, cineva nu are loc de noi, desi suntem oameni pasnici, ecologisti activi, iubim natura si oamenii ,nu vrem nimanui raul - si am fost reclamati ca am fi organizat o gradinita - si de aici evaziune, etc,etc.
Singura si simpla mea intrebare pt. un jurist inteligent si sanatos la minte, este daca avem de ce sa ne temem.
Multumesc din suflet, pace tuturor
PS. Fiti pe pace, nu suntem sectanti #-o
PPS. Bona este angajata cu carte de munca la firma celui care detine spatiul
Cel mai recent răspuns: zensunnit , utilizator 15:34, 30 Octombrie 2012
Nu va faceti probleme. Spuneti adevărul, spuneti ca toti parintii ce ati decis si ca nu aveti nici o intentie sa evitati legea si plata taxelor.
din suflet va multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa nu radeti: biblia este cea mai interesanta carte ContSters87904 ContSters87904 Veti observa mai ales in noul testament ca nu este asa greu de inteles, ca ne sunt date niste sfaturi foarte utile pentru viata sau in vechiul testament ... (vezi toată discuția)
Poti iubi, romantic vorbind, doua persoane in acelasi timp? Flavyta Flavyta Am o pasiune pentru scris, si in ultima vreme, mi s-a conturat o ideea destul de buna, dupa parerea mea, dar care poate fi extrem de discutabila: poti iubi ... (vezi toată discuția)
Unde reclam un vecin cu prea multi caini? AlexandruDumitru AlexandruDumitru Buna seara! Acum 3 ani, fostii mei vecini au vandut propietatea lor unor oameni care au decis sa se mute in zona rurala. In momentul in care s-au mutat acesti ... (vezi toată discuția)