Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta: noul angajator imi cere o adeverinta de la medicina muncii, care sa ateste capacitatea mea de a conduce autovehicolul de serviciu (cat B). Despre ce adeverinta e vorba si de ce nu e valabil doar carnetul de conducere?
Va multumesc.
Conform Codului Muncii, republicat, art. 27, orice persoana poate fi angajata in munca numai in baza unui certificat medical, care constata faptul ca cel in cauza este apt pentru prestarea unei anumite activitati.
Angajatorul dvs. trebuie (trebuia) sa solicite acest certificat medical, in baza unei fise cu riscurile aferente postului pe care urmeaza sa incadreze o anumita persoana.
Medicul de medicina muncii va confirma in functie de analizele specifice daca persoana este apta pentru postul pentru care s-a solicitat controlul medical la angajare.
Nu sunt sigur unde anume in legislatia de sanatate si securitate in munca (intr-o anexa ce prevede examenele medicale ce se fac pentru fiecare profesie / meserie, categorie de meserii)
exista obligatia ca cei care conduc in interes de serviciu sa efectueze unele examene medicale specifice (de obicei mai amanuntite decat cele pentru munca de birou).
Din amintiri, stiu ca este vorba de examene cardiologice, psihloigic, parca testare de diabet.
Acestea se fac in plus fata de existenta permisului de conducere (uneori chiar in lipsa, pentru masini industriale, motostivuitoare etc.), si tin de securitatea in munca, nu de dreptul de a conduce pe drumurile publice.
Nu este vorba nici de aptitudinea de munca testata inainte de angajare, ci de teste inainte de a conduce in interes de serviciu. Daca nu veti trece aceste teste, iar ele nu au fost facute la angajare, ci abia dupa, nu veti putea fi concediat.
Cel mult, nu veti primi masina / ordin de deplasare / sarcina de a sofa in interes de serviciu.
Totusi, veti putea sofa in privat, unde este suficient permisul fara alte teste medicale.
Va multumesc. Totusi subliniez ca postul pe care il voi ocupa nu este de conducator auto, iar masina de serviciu este un "stimulent" pe care mi-l ofera angajatorul. Personal mi se pare cam mult sa imi ceara adeverinta respectiva...
Nu i-o luati in nume de rau angajatorului, il obliga si pe el legea :) Bucurati-va ca o respecta.
Chiar daca e un beneficiu, legea nu distinge.
Iar daca dvs. primit masina, dar sunteti diabetic nedepistat si faceti un accident din cauza unei come, va raspunde angajatorul de nu se vede. Cu atat mai mult cu cat este un stimulent...