avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita locuinta
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita locuinta

Buna ziua ,
Am urmatoarea situatie un credit de consum pe care nu l-am platit este facut penumele meu .
Am primit o somatie cumca doresc sa execute locuinta , aceasta este pe numele parintilor mei care sunt divortati iar eu nu locuiesc acolo de ani buni.
Va rog sa-mi spuneti daca au sanse sau nu BCR
Multumesc
Buna ziua,

Daca parintii nu au semnat in calitate de garanti personali sau ipotecari, nu pot executa bunurile acestora.

Toate cele bune,
Aveti idee care este procedura dupa primirea instiintarii ?
Cum se va ajunge la desnodamantul final?
Multumesc
Daca proprietarii imobilului nu sunt giranti in contractul dvs ,imobilul nu poate fi dedus executari silite
Sa inteleg ca citatia privind executarea este o amenintare din partea bancii.
Stiu ca a avut loc un proces intre bcr si alti 100 de persoane printre care si eu nu am primi nivi un verdict si nu am garantat cu nici un bun iar parintii mei nu au semnat niciodata un contract bancar . Multumesc
probabil ca e doar o amenintare fara acoperire. Nu aveti pentru ce sa va faceti griji!
Ultima modificare: Joi, 1 Noiembrie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar pompiliairina pompiliairina Am conractat un credit cu ipoteca in suma de 54200 chf. Nu am mai platit rata de 2 luni. Daca nu platesc , cei de la banca au spus ca ma vor executa silit. Ce ... (vezi toată discuția)
Continuarea executarii silite dupa vanzarea imobilului ipotecat gabi007 gabi007 Buna.In urma unui contract de credit ipotecar incheiat in anul 2007 cu S.C. IFN din cauza crizei economice am ajuns sa fiu executat silit apartamentul fiind ... (vezi toată discuția)
Executor bancar dascalescu_c dascalescu_c as avea si eu nevoie de niste sfaturi va rog frumos. am fost sunat sa ma prezint la interviu de catre o banca romaneasca ptr postu de executor bancar. in afara ... (vezi toată discuția)