avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... suspiciune in magazin si verificare ?!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

suspiciune in magazin si verificare ?!

cum esti protejat sau cum poti actiona atunci cind esti interpelat de agentii de paza din magazin, verificat ,nu sunt probleme,si ti se cer doar scuze?
Cel mai recent răspuns: avocat_penalist , utilizator 22:58, 29 Octombrie 2012
Ii puteti calca pe degetul de la picior si sa le cereti scuze si dvs. mai ales daca sunteti femeie si aveti tocuri cui.

Aveti dreptul de a chema firma si agentul in judecata insa in Romania nu se practica astfel de procese.
Problema este cu daunele morale...ca instantele romane nu prea dau...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzație penală (furt din supermarket) pe nedrept Ioannaaa Ioannaaa Bună ziua! Am și eu o problemã și aș dori să îmi cunosc mai bine drepturile și ce ar trebui să fac. Săptămâna trecută am fost la Kaufland după ... (vezi toată discuția)
Au voie agentii de paza si protectie la perchezitie corporala? olteanudaniela olteanudaniela Buna ziua am cateva intrebari care as dori,daca se poate sa imi raspundeti.Locuiesc vis-a-vis de unul dintre lanturile de supermarketur Kaufland, vizitez ... (vezi toată discuția)
Furt Lady_in_red Lady_in_red Am facut cumparaturile la Auchan Constanta si m am dus si la raionul de make up....m am uitat ce noutati au aparut....mi am ales 2 produse si am continuat ... (vezi toată discuția)