avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa de poluare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa de poluare

am dat fiscu in judecata si instanta mi-a dat castig de cauza , ce trebuie sa fac dupa ce sa dat decizia finala , pasi care trebuie sa ii urmez pentru a recupera banii de la finante . Multumesc anticipat . sper ca pe unii nu ii depasesc situatia
Ultima modificare: Marți, 30 Octombrie 2012
CAT30, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 10:57, 30 Octombrie 2012
Va urma recurs din partea finantelor.Mai dureaza un pic pana va recuperati banii
imi puteti spune daca ati avut nevoie de ajutorul unui avocat?
urmariti daca se face recurs, daca nu mergeti la arhiva sa va definitiveze hotararea, depuneti cerere de restituire la finante insotita de hotararea definitiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla daca s-a facut recurs? matyz20 matyz20 Buna ziua! Daca ma poate ajuta cineva ,problema arata cam asa: Am actionat in judecata prefectura vrancea pentru recuperarea taxei de prima inmatriculate si ... (vezi toată discuția)
Taxa poulare ------ rog raspuns trifan1980 trifan1980 Buna ziua Vin cu rugamintea sa ma ajutati cu 1 informatie legata de un proces de recuperare a taxei poluare : Am inaintat proces, mi s-a admis ... (vezi toată discuția)
Taxa auto. nerespectarea unei hotarari judecatoresti. vali_ned vali_ned Ma aflu intr-o situatie incredibila... atat pe fond cat si in recurs am castigat procesul cu Finantele pentru restituirea taxei auto de poluare, am mers la ... (vezi toată discuția)