avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare pret produs
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare pret produs

Hello,
Am un produs (taxa examen) pe care il vand la pret de 10 ron. Pentru eliberarea unei diplome de absolvire a examenelor (3 sunt la numar) un client plateste 30 ron + taxa de diploma.
Tinand cont ca este o concurenta din ce in ce mai mare in ceea ce priveste aceasta diploma, vreau sa creez un nou produs astfel:
In perioada x...y, se lanseaza produsul "examene atu" la pret de 15 ron. Produsul include cele 3 examene necesare obtinerii diplomei.
Aceasta oferta trebuie anuntata la Primarie (trebuie sa platesc taxa aceea de promotie), sau doar adaug produsul in programul de contabilitate si pot sa-l promovez linistit pe facebook, site propriu, site parteneri?
Acest produs trebuie lansat ca si oferta generala, sau pot sa-l directionez catre un anume grup tinta (sa spunem ca ma intereseaza doctorii, care fac dovada prin documente pentru a beneficia de acest produs)?
Contabila mea spune ca fiind un produs lansat pentru un grup tinta restrans (pentru care toti ceilalti clienti, mai putin doctorii, platesc 10 ron/examen) si pretul este diferit, se considera promotie si trebuie sa obtin aviz de la primarie si sa achit o taxa...
Mi se pare cam exagerat totusi acest punct de vedere. Ce parere aveti?
Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Pret derizoriu pe magazin online - trebuie onorat? bolenici bolenici Un cumparator a comandat un produs de valoare reala 2000 RON, la pretul de 1 RON afisat din greseala pe un magazin online. A comandat 40 de produse x 1 RON, ... (vezi toată discuția)
Relatii magazin online - firma curierat gatanmarius gatanmarius Buna seara! In prezent dezvolt un magazin online si caut colaboratori pentru livrare. Am primit azi o oferta buna dar sunt un pic in ceata cu procedura de ... (vezi toată discuția)