Buna seara!
In prezent dezvolt un magazin online si caut colaboratori pentru livrare.
Am primit azi o oferta buna dar sunt un pic in ceata cu procedura de livrare. Mi s-a spus ca pentru a beneficia de discount plata expeditiei trebuie sa fie facuta de mine. Spre exemplu, un client comanda un produs x in valorare de 100 ron si alege o metoda de transport cu costul de 10 ron. Procedura este urmatoarea . eu fac factura pe doua randuri - pretul produsului 100 ron si pretul taxelor de transport 10 ron - total 110 ron. varianta 1 - Curierul ajunge la client, incaseaza banii in numerar, taie acestuia chitanta pe suma totala de 110 ron, depune TOTI banii in contul colector, la sfarsitul lunii imi face factura pe serviciile prestate urmand ca eu sa ii platesc, totul OK. Varianta 2 - Curierul ajunge la client dar acesta nu este gasit/refuza primirea coletului. Ce se intampla? sa zicem ca imi returneaza produsul + o taxa de retur care se va regasi in factura emisa de curier la final. Intrebarea este: CE FAC CU FACTURA EMISA? o anulez? In acest caz care este procedura?:sorry: Am nevoie de ajutor!Va multumesc anticipat!