avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Transportul se pune sau nu pe factura clientului.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Transportul se pune sau nu pe factura clientului.

Cum este correct cand se emite o factura pentru un produs online livrat prin firma de curierat cu plata in cont. Livrarea platita de expeditor dar recuperata de pe client
1. Factura trebuie sa contina pretul produsului si al transportului (sau pretul total)
2. Factura contine pretul produsului iar curierul este instiintat sa incaseze pretul produsului + transportul urmand ai livra in contul firmei. Curierul va fi platit ulterior

Alte discuții în legătură

Facturi emise mikyi2003 mikyi2003 Buna seara , va rog daca ma puteti ajuta cu o problema , pentru ca ,contabila mea nu a gasit rezolvare. Am o firma neplatitoare de tva ,si ca activitate am un ... (vezi toată discuția)
Solutie pentru a incasa in cont a facturii emise de alta societate ririana ririana Buna ziua, Caut solutie pentru urmatoarea situatie: Societatea A detine magazin online si vinde atat produsele ei cat si pe cele ale altei societati B (pe ... (vezi toată discuția)
Comert on line Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Cum se poate inregistra in contabilitate un produs vandut on line,trimis prin curier sau serviciu de curierat? Produsul sa il expediez cu o factura proforma ... (vezi toată discuția)