avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
mariana_en a scris:

bai da` chiar ca e liniste si pace
sper ca invatati, invatati etc
ca veni vorba, daca zic invatati de 2 ori il plagiez pe lenin, daca zic invatati de 3 ori il plagiez pe ceasca, asa ca zic invatati x 4 si-s originala...nu c-ar fi marfa cautata pe piata
cum stati cu adaptarea la mediu? a se citi "parerile lui udroiu/boroi"..

Buna! Mai e si chestia ca o buna parte dintre cei care dam la direct pe post activam pe topicul INM 2013, inclusiv moi-meme. Sa ne gasim aici?
@ovidiudanut: macar pe celalalt topic e activitate..mai o grila, o treaba..inm-istii (candidatii) stiu cel putin ca va fi concursul si cand va fi; pe noi ne-a cam dat gata suspansu`...uite concursul, nu e concursul..
oricum, materia fiind la fel, cred ca e mai putin important pe ce topic discutam, cat timp discutam spete, grile, vreun RIL etc...ca de speculatii privind concursul eu una cel putin m-am saturat
la concursul pt functii de conducere s-au scos 133 locuri de presedinte/vice si 103 de procuror gen/prim/etc, pe care s-au inscris 131 judecatori , respectiv 66 procurori, deci nu se vor ocupa toate

acuma, nu toti candidatii vin din judecatorii, dar majoritatea da, deci putem spera ca se mai vacanteaza ceva, ca era la un moment dat o justificare pe blogul lui CD, cum ca " locuri libere nu sunt", ..., " din locurile suplimentate( cele 400 din toamna asta) trebuie distribuite la toate instantele"

pe ordinea de zi din 15 . la pct 13 e modificarea schemei de personal a unor instante

...dar , cum zice mariana_en, nu mai speculam pe tema viitorului concurs

Dl. judecator Cristi Danilet a anuntat pe blogul sau data urmatorului concurs de admitere in magistratura, 27.01.2013 (dansul a scris, din eroare, cred, 2014).

Următorul concurs de admitere la INM va avea loc la vară, după calendarul obişnuit. Următorul concurs de admitere directă în magistratură pentru 35 posturi judecător şi 10 posturi procuror va avea loc la începutul anului următor, potrivit hotărârii adoptate tot azi (anunţul se va face pe 27 nov, 2012, prima probă va fi pe 27 ian 2014).

[ link extern ] /

Spor la invatat si mult succes!
Următorul concurs de admitere la INM va avea loc la vară, după calendarul obişnuit. Următorul concurs de admitere directă în magistratură pentru 35 posturi judecător şi 10 posturi procuror va avea loc la începutul anului următor, potrivit hotărârii adoptate tot azi (anunţul se va face pe 27 nov, 2012, prima probă va fi pe 27 ian 2014).

blog cristi danilet, daca va intereseaza

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)