avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Plata online prin PayPal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Plata online prin PayPal

Buna seara , daca cumpar un obiect/serviciu/soft prin intermediul site-ului de plati online PayPal , pot atasa chitanta obtinuta de la ei in contabilitate ?
Cel mai recent răspuns: Ion83 , utilizator 17:34, 30 Octombrie 2012
Sigur ca se poate sa atasati chitanta care dovedeste plata prin folosirea acestui serviciu.
dar in caz ca chitanta nu este emisa se mai poate printr-un mod dovedi plata ? sau se vede plata in extrasul de la banca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras paypal utilizat ca factura anc4 anc4 Am o nelamurire foarte mare...Doresc sa imi infiintez un pfa cu codurile caen 4791(comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet) ... (vezi toată discuția)
Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in contabilitate, justificare si deducere plati catre persoane fizice prin transfer bancar si alte modalitati CODE21 CODE21 In primul rand, bine v-am gasit! Sper sa gasesc la voi raspunsurile pe care le caut. ca in alta parte nu le-am gasit din pacate. Detin un site prin ... (vezi toată discuția)