avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită negociere cu bej
Discuție deschisă în Executare silită

negociere cu bej

pe scurt , se poate negocia sa scada suma de restituit catre un bej ?

sau se pot negocia rate fixe ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:22, 31 Octombrie 2012
ati fost foarte pe scurt... un raspuns pe masura: se poate negocia cu creditorul nu cu bej
Pentru raspuns la obiect detaliati natura sumei
Executorul judecatoresc desfasoara demersuri pentru executarea silita a unui titlu executoriu emis de catre instanta,respectiv suma nu se poate "negocia"
Eventual daca detineti probe temeinice ,in termen de 15 zile de la comunicarea somatiei ,puteti formula contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita poprire mariana07 mariana07 Buna ziua, Am un credit de nevoi personale pe care nu l-am mai putut achita, si am primit azi o instiintare \\\\"infiintarea popririi asupra conturilor ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - titlu executoriu emis de catre primarie. ce sanse am de castig? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Vreau sa depun o contestatie la executarea impotriva unui titlu executoriu emis de catre primarie. Suma datorata reprezinta impozite locale(casa ... (vezi toată discuția)
Executare silita crisrian crisrian La srl meu mama si tata sint giranti am mai dat din suma dar au ramas 18000 . tata a murit de doi ani iar mamam a primit o somatie de executare si a sosit ... (vezi toată discuția)