avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

La srl meu mama si tata sint giranti am mai dat din suma dar au ramas 18000 . tata a murit de doi ani iar mamam a primit o somatie de executare si a sosit si la primarie o cerere de rap a bunurilor .In casa loc mama cu sora mea.Am negociat cu executorul pe 1000 pe luna dar CEE refuza vor 6 rate Executorul spune sa punem 1000 ca mai negociaza .Ce ne sfatuti sa facem ? Pot aparea executare pe bun fara alte avertismente ?
Cel mai recent răspuns: crisrian , utilizator 22:45, 14 Februarie 2013
In conditiile in care contractul de credit constituie titlu executoriu,dvs confirmati neplata si debitul,este temeinica si legala somatia emisa de executorul judecatoresc cu scopul legitim recuperare debit
Pentru a preinatmpina situatiile neplacute,este de preferat sa dati curs variantei avansate de executor
editat citat

Pai deja v-au somat sa achitati suma pentru ca altfel va vor executa deci nu cred ca o sa mai apara un alt avertisment. Urmeaza procedurile subsecvente de evaluare a bunurilor, publicatii de vanzare, etc, mai ati avea ceva timp, incercati sa va intelegeti cu creditorul astfel incat sa nu mai faca evaluare, sa platiti si alte cheltuieli de judecata.

Puteti face si o contestatie la executare si sa platiti o cautiune, sa suspendati temporar executarea... depinde ce este in dosar.

Variante ar fi :)
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2013
gi-jane2, moderator
Deci de luna asta incep sa pun 1000 cum ma sfatuit executorul de accea intreb e posibil sami spuna una sa pun rate ca mai incearca sa mai negocieze si tot el sa faca demersuri mai departe dar sa mi spuna de si am intebat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de actiune de executare silita georgekoska georgekoska am primit o SOMATIE DE ACTIUNE EXECUTARE SILITA ,mia aduso cineva personal la usa.am un imprumut de nev.pers. de 18000 franci .de 3 luni nu am reusit sa pun o ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita alialex alialex Tatal meu are o datorie la o anumita banca si am vazut ca figureaza pe portalul ministerului Justitiei cu un dosar de încuviinţare executare silită DOSAR ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata iliuta.vali iliuta.vali buna ziua ,va rog sa ma sfatuiti in legatura cu problema mea.am un credit de nevoi personale la piraeus bank,credit care nu prea mai reusesc sa-l platesc nu ca ... (vezi toată discuția)