am primit o SOMATIE DE ACTIUNE EXECUTARE SILITA ,mia aduso cineva personal la usa.am un imprumut de nev.pers. de 18000 franci .de 3 luni nu am reusit sa pun o rata .decit cite 1 mil in loc de 7.ce fac acum.si la ce sa ma astept? sint bugetar si stau cu chirie,nu am proprietate sau masini.multumesc.
multumesc ca mati mai linistit.dar imi va lua si din bunuri din casa,TV.FRIG,ARAGZ.PATURI,COVARE.?MA ASTEPT SI LA ASTA?asta inainte de oprirea pe salariu sau dupa?DOAMNE BINE CA MA AUDE CINEVA?MERSI MULT.
Executorul judecatoresc va dispune procedura de executare silita asupra bunurilor dvs in evidenta,bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale - prezente si viitoare pana la concurenta debitului de recuperat
Nu, bunurile considerate de stricta necesitate, nu vor fi executate silit.
Tv-ul nu e de stricta necesitate, dar nici pe ala nu-l ia nimeni in carca sa-l vanda, nu din ala se recupereaza 18000 franci.
Esalonare plata
dan curea
salonare plata in urma unuiproces penttru pretentii civil comercial urmeaza sa ni se comunice sentinta prin care suntem obligati la plata unei facturi de 49 ... (vezi toată discuția)
Amenintari banca
ale2012
Buna seara.am si eu o nelamurire in legatura cu o banca.nu miam mai putut plati rata la banca din cauza ca nu lucrez luna aceasta am primit acasa o scrisoare ... (vezi toată discuția)