avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie mobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

somatie mobiliara

daca a facut oprire pe salariu de ce a mai trimis si somatie mobiliara
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:33, 29 August 2011
Pt ca au dreptul de a executa venituri si bunuri mobile si imobile pana la concurenta sumei datorate.
da dar deja ia facut oprire pe salariu de doua luni,ia oprit aproape 400de euro,daia eu tot nu inteleg de ce a mai trimissomatia mobiliara
Ultima modificare: Luni, 29 August 2011
mire_mire1986, utilizator
Doamna,

Daca solicitati un raspuns, cititi-l cu atentie atunci cand il primiti.
Vi s-a raspuns deja ca executorul poate executa toate bunurile mobile si imobile ale debitorului, inclusiv veniturile.
Asadar, pana recupereaza intreaga creanta plus cheltuielile de executare, pot fi executate silit toate bunurile, in acelasi timp.
Poate suma de recuperat e mare si prin poprire pe salariu, o pot recupera in ani de zile, ceea ce nu renteaza. Daca debitorul are si bunuri ce pot fi executate silit...pot incepe si executarea acestor bunuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)
Somatie de actiune de executare silita georgekoska georgekoska am primit o SOMATIE DE ACTIUNE EXECUTARE SILITA ,mia aduso cineva personal la usa.am un imprumut de nev.pers. de 18000 franci .de 3 luni nu am reusit sa pun o ... (vezi toată discuția)
Executare silita- forme executare alexa1305 alexa1305 Am si eu o mare problema.Am o poprire pe 30% din salariu de la una din bancile la care sunt restanta.Acum am primit un \\"avertisment privind declansarea ... (vezi toată discuția)