avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ce aprobari trebuie sa am pentru construirea unui ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ce aprobari trebuie sa am pentru construirea unui podet la drum national?

Detin o parcela de teren intravilan cu iesire la DN 1. Este nevoie de o aprobare pentru construirea unui podet peste santul dintre drum si parcela? Daca este nevoie de aprobare, de unde trebuie sa o iau?
Multumesc frumos. :)
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2012
catalingheorghe, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 07:58, 31 Octombrie 2012
E complicat tare. Eu zic ce mai bine vorbiti cu un birou de arhitecti si inginieri. Autorizatia de constructie de la primaria unde e amplasat va cuprinde probabil toate avizele necesare, mediu, transporturilor, etc.prealabile si dupa aprobari autorizatiile corespunzatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Podet peste sant facut de primarie mttpsg mttpsg Buna ziua, Am cumparat un teren de casa . Este la un drum judetean. intre sosea si gardurile curtilor sunt cam 3 metri iar primaria a amenajat sant din beton ... (vezi toată discuția)
Probleme certificat urbanism iulianpetrariu iulianpetrariu buna ziua! Am un teren si nu mi se elibereaza certificatul de urbanism deoarece calea de acces nu este de 8 metri latime ,pana la terenul meu mai sant 4 ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)