avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort in apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort in apel

Buna ziua. Solutia la termenul din 29.10.2012 a fost "amana pronuntarea" - "pronuntarea la 05.11.2012". Mi s-a spus sa depun concluzii scrise. Care e ultima zi cand le pot depune?Multumesc
Cel mai recent răspuns: catalin2012 , utilizator 08:29, 31 Octombrie 2012
E de preferat sa nu lasati chiar pentru penultima zi, adica pa 04.11. Asta, intrucat si cel care va da solutia, adica judecatorul, are nevoie de timp sa citeasca ceea ce veti scrie in concluzii.
Multumesc, deci azi sau maine , e foarte bine daca le depun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in apel catalin2012 catalin2012 Buna ziua ! La termenul din 29.10.2012 a ramas in pronuntare pentru 05.11.2012 , iar judecatoarea mi-a spus sa depun concluzii scrise in termen de 5 zile ... (vezi toată discuția)
Posibilitate depunere concluzii intre doua amanari Sergiu92 Sergiu92 Buna ziua, Partaj, ultimul termen s-a numit \"amana pronuntarea\", de fapt ar fi fost primul termen la care s-ar fi pronuntat. Inaintea acestui termen urma ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere concluzii scrise ContSters58822 ContSters58822 Daca citeste cineva acest mesaj si are posibilitatea sa-mi comunice urmatoarele : Judecatorul poate sa nu ia in considerare Concluziile scrise, depuse prin ... (vezi toată discuția)