avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Card sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Card sanatate

Eu nu sunt de acord sa fiu donatoare de organe. Sunt pensionara si pe cuponul de pensie este trecut faptul ca am asigurarea platita. De ce mai am nevoie de card? Ca sa fie citite de orice cititor de card starea mea de sanatate?
Daca am cuponul pe care scrie ca am platit asigurarea - nu voi primi asistenta medicala daca nu am card? Adica platesc serviciile medicale, am dovada ca le-am platit - si nu primesc ingrijire medicala?
Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Beneficiarilor de pensie de invaliditate li se retine cass? nicole852107 nicole852107 buna seara.ma confrunt cu urmatoarea problema.mama mea a incercat sa-si scoata cardul european de sanatate,iar raspunsul i-a fost ca nu se poate din cauza caci ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ca pensionar, pot deveni ingrijitor informal , daca ... cosmineanugheorghe cosmineanugheorghe Buna ziua. Ca pensionar, pot deveni ingrijitor informal , daca am grija de socrul meu ,bolnav , cu grad de handicap accentuat si alte boli , chiar daca nu am ... (vezi toată discuția)
Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)