avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca pe ramura sanitara pe anii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca pe ramura sanitara pe anii 2008-2010

Buna, am si eu o mare rugaminte: poate sa-mi spuna cineva daca contractul colectiv de munca la nivel de ramura sanitara pe anii 2008-2010 fost publicat in monitorul oficial, si la ce data. Raspunsul il astept fie pe forum, fie pe adresa de e-mail zsoltattila@yahoo.com. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 29 Ianuarie 2009
Da, este vorba despre M.O., Partea V nr. 16 din 20 octombrie 2008.
Ultima modificare: Joi, 29 Ianuarie 2009
Claudiu Druia, Consilier juridic
Monitorul Oficial il puteti gasiaici, de unde il si puteti downloada
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm ramura sanitara luxi luxi unde pot gasi ccm ramura sanitara care este in vigoare in prezent (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca la nivel de cultura geanina.valean geanina.valean Buna seara, Am si eu o mare rugaminte: poate sa-mi spuna cineva daca a aparut contractul colectiv de munca la nivel de ramura cultura pe anii 2008-2010? ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca la nivel de ramura sanitara alina 84 alina 84 buna ziua!am si eu o mare rugaminte la d-vs....as dori sa stiu de unde pot sa obtin contractul colectiv de munca la nivel de ramura sanitara semnat saptamana ... (vezi toată discuția)