avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina lovita in parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina lovita in parcare

am gasit masina lovita in parcare,inca de cand am parcat-o am sesizat un SUV parcat destul de anormal si parca am anticipat ca ar putea sa imi loveasca masina, la plecare.Cand m-am intors am sesizat ca era lovita.Nu sunt urma de vopsea, desi este infundata tabla, destul de rau.Stiu doar ca era un SUV cu nr. de PH.Cum pot sa depistez masina, soferul? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristirus06 , utilizator 12:20, 31 Octombrie 2012
Nu ati precizat natura parcarii,este parcare concesionata de la primarie,parcare privata,parcare din unitate de comercializare produse ?
Daca nu cunoasteti numarul de inmatriculare sau identitatea proprietarului ,este dificil
Daca incidentul s-a produs in parcarea imobilului,eventual va puteti interesa la vecini
Masinile erau parcate pe o strada in apropiere de o institutie a Statului, pt. o perioada f. scurta de rezolvarea unor probleme.Nu este in preajma camerelor video.
nu prea ai cum daca nu ai martori. si eu mi-am gasit masina lovita in parcare dar ia ramas sticla de la semnalizare acolo si culoarea. dupa sticla am aflat marca masini, culoarea era ramasa pe masina mea si am fost de am intrebat asa de curiozitate la un magazin in fata caruia era parcata masina daca nu au vazut ceva si norocu meu a fost ca au vazut si iau luat si numarul de telefon

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocarea roților autoturismelor în parcarea kaufland Laurwentiu Laurwentiu Buna seara!Este legala blocarea rotilor autoturismelor in parcarea Kaufland si perceperea unei taxe pentru deblocare?La intrare in parcare exista niste panouri ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos, ... Andreea Vogue Andreea Vogue Buna ziua, am o intrebare, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos, langa blocurile unde locuiesc sunt 2-3 parcari marcate cu vopsea alba, dar fara nici un ... (vezi toată discuția)
Accident parcare privata rmunteanu rmunteanu Buna ziua, Am avut un mic accident intr-o parcare subterana privata dar nu cu un alt autoturism ci am agatat/lovit o cutie de ventilatie. Lucrurile au stat ... (vezi toată discuția)