avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... politist loveste un civil in propriul domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

politist loveste un civil in propriul domiciliu

Buna seara,

Un agent de politie s-a prezentat la tatal meu la poarta in urma unui apel facut de un alt vecin " binevoitor" ( sincera sa fiu nu stiu de ce vecinul a apelat la politie sau daca chiar a apelat pt ca nu i s-a explicat nimic ). Problema este ca agentul care a venit , fara sa se prezinte " la luat la intrebari" daca tata a avut conflicte cu vecinul X . Tatal meu le-a zis ca nu si " sa il lase in pace cu prostiile altora" in momentul respectiv politistul i-a dat cu spray paralizant in fata si i-a dat si o palma. Este normal ce i sa intamplat tatalui meu ?? Ce am putea noi sa facem contra acelui agent de politie ???? Am mare nevoie de un sfat ...pentru ca nici politia judeteana nu a vrut sa ne dea o explicatie ...sau un sfat cu ce am putea face . Au zis ca doar putem merge sa facem o plangere la sectia de politie ...dar ma intreb .... cum ma pot eu duce la sectia de politie sa fac o plangere cand tocmai un agent de acolo a facut ce a facut ( in sectia noastra de politie sant 6 agenti toti ). Si nici macar nu stim care din ei a fost .....este posibil ca chiar seful sectiei de politie sa fi fost .....Unde si ce pot face ??? Intamplarea a avut loc seara cand era deja prea intuneric sa vezi un chip . Multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: Mihai Strimbeanu , Alte profesii 01:19, 1 Noiembrie 2012
Faceti plangerea acasa si o trimiteti cu posta cu scrisoare recomandata cu confirmare de primire la Parchetul de pe raza careia domiciliaza tatal dvs.
Dar oare chiar se va putea rezolva ceva avand in vedere ca va fi doar cuvantul tatalui meu impotriva cuvantului unui agent de politie ? Pentru ca nu sant martori... nu are cum sa dovedeasca ... decat ca si acum are pe fata acel spray paralizant ... intamplarea avand loc in seara aceasta .

Multumesc mult pentru raspuns !
Tatăl dumneavoastră sa meargă la spitalul de urgență ,dupa care mâine sa meargă la Serviciul de medicina -legala si sa-si scoată certificat medical si sa formuleze plangere penala impotriva polițistului , la Parchetul de pe langa Tribunalul județului in care locuiti,ca daca face plânge la poliție s-ar putea sa stea plangea printr-un sertar prăfuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresat fizic de 2 barbati care sau dovedit ulterior ca sunt politisti basi basi Buna ziua.Duminca 29 aprilie veneam de mana cu fiul meu spre casa,pe scara blocului la mine este intuneric,urcand scarile spre etajul 2 unde stau dau nas in ... (vezi toată discuția)
Se poate primi amenda in urma unei simple plangeri la politie? cristinacdt cristinacdt Poti sa te trezesti cu o amenda acasa, fara sa stii macar ca cineva a intentionat sa iti faca proces-verbal (dar sa primesti si un proces-verbal semnat de nu ... (vezi toată discuția)
Vecinul a fortat manerul si a lovit cu picioarele usa de la intrare in apartamentul meu, dupa ce m-a amenintat ca intra peste mine in casa adrian_adri adrian_adri Buna ziua. Am rugamintea sa ma indrumati in legatura cu ce demersuri as putea face pentru a avea liniste si siguranta, deoarece lucrurile au escaladat mult de ... (vezi toată discuția)