Un agent de politie s-a prezentat la tatal meu la poarta in urma unui apel facut de un alt vecin " binevoitor" ( sincera sa fiu nu stiu de ce vecinul a apelat la politie sau daca chiar a apelat pt ca nu i s-a explicat nimic ). Problema este ca agentul care a venit , fara sa se prezinte " la luat la intrebari" daca tata a avut conflicte cu vecinul X . Tatal meu le-a zis ca nu si " sa il lase in pace cu prostiile altora" in momentul respectiv politistul i-a dat cu spray paralizant in fata si i-a dat si o palma. Este normal ce i sa intamplat tatalui meu ?? Ce am putea noi sa facem contra acelui agent de politie ???? Am mare nevoie de un sfat ...pentru ca nici politia judeteana nu a vrut sa ne dea o explicatie ...sau un sfat cu ce am putea face . Au zis ca doar putem merge sa facem o plangere la sectia de politie ...dar ma intreb .... cum ma pot eu duce la sectia de politie sa fac o plangere cand tocmai un agent de acolo a facut ce a facut ( in sectia noastra de politie sant 6 agenti toti ). Si nici macar nu stim care din ei a fost .....este posibil ca chiar seful sectiei de politie sa fi fost .....Unde si ce pot face ??? Intamplarea a avut loc seara cand era deja prea intuneric sa vezi un chip . Multumesc mult .
Dar oare chiar se va putea rezolva ceva avand in vedere ca va fi doar cuvantul tatalui meu impotriva cuvantului unui agent de politie ? Pentru ca nu sant martori... nu are cum sa dovedeasca ... decat ca si acum are pe fata acel spray paralizant ... intamplarea avand loc in seara aceasta .
Tatăl dumneavoastră sa meargă la spitalul de urgență ,dupa care mâine sa meargă la Serviciul de medicina -legala si sa-si scoată certificat medical si sa formuleze plangere penala impotriva polițistului , la Parchetul de pe langa Tribunalul județului in care locuiti,ca daca face plânge la poliție s-ar putea sa stea plangea printr-un sertar prăfuit.