avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DOSAR A.N.L.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DOSAR A.N.L.

Buna ziua,
Detin un dosar ANL din anul 2001 . In fiecare an ar fi trebuit actualizat cu adeverinte de la locul de munca. In niciun an NU am fost anuntat pe nici un fel de cale(scrisoare acasa sau telefonic) ca trebuie sa actualizez aceste adeverinte. Pur si simplu m-am deplasat eu la Serviciul Locato si m-am interesat si le-am actualizat. Anul trecut 2011 nu am fost datorita unor probleme de sanatate pe care le-am avut . Anul acesta , 2012, trebuie sa se dea in folosinta un bloc ANL cu 104 apartamente. Cand m-am dus la Serviciul Locato pentru a ma interesa de situatia dosarului meu, am aflat , cu stupoare, ca NU mai sunt in lista de prioritati, anul trecut fiind pe locul 9 (noua) in aceasta lista.
M-am dus in audienta la persoanele care se ocupa de aceste dosare si am primit urmatorul raspuns:
NU MAI FAC PARTE DIN LISTA DEOARECE NU AM ACTULIZAT DOSARUL ANUL TRECUT (2011) , IAR CAND AM INTREBAT DE CE NU AM FOST ANUNTAT MI S-A RASPUNS CA DOAMNA CARE SE OCUPA DE ACEST LUCRU (SEFA SERVICILUI LOCATO) NU STIE SA SCRIE ACESTE NOTIFICARI CATRE CEI CARE AU DOSARE ANL.
Va rog sa ma ajutati cu informatii despre cum as putea da in judecata Serviciul Locato , deoarece eu ajung la varsta de 35 ani in curand si nu mai am dreptul legal sa primesc acest apartament. Sunt casatorit si am doua fetite.
Daca e vreun avocat care ma poate ajuta , eventual reprezenta , astept orice raspuns.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Locuinta anl ContSters318441 ContSters318441 Buna ziua, Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste distribuirea locuintelor ANL.In anul 2000 eu si sotul meu,tineri casatoriti 22 si respectiv 23 de ani si ... (vezi toată discuția)
Locuinta anl eduard emanuel eduard emanuel Pot beneficia de locuinta ANL daca sunt in somaj.Mentionez ca am depus dosarul din anul 2006 cand lucram,iar repartitiile vor fi in 2011 cand eu sunt in ... (vezi toată discuția)
Acordarea locuintelor tip anl in regim de inchiriere SilviuMihai SilviuMihai sotia are o cerere de obtinere o lovuinta anl in regim de inchiriere de aproximativ 3 ani, dupa ce ne-am casatorit am adugat la dosar certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)