avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Exista posibilitatea completarii \\"intampinarii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Exista posibilitatea completarii "intampinarii "depuse intr-un proces civil?

Ma aflu in situatia in care fiindu-mi refuzata cererea de amanare solicitata in sedinta de judecata in cadrul unui proces civil, am scris in graba o "intampinare" pe care am depus-o in timpul sedintei de judecata.Sedinta a continuat la cererea reclamantului, stabilindu-se noi sarcini ptr noul termen de judecata.

INTREBARE

Mai este posibila completarea "intampinarii " cu informatii suplimentare?Precizez ca "intampinarea" depusa este f. sumara, total incompleta si nu am reusit sa raspund la toate capetele de acuzare.

Buna seara,

Puteti acoperi lipsurile din cuprinsul intampinarii prin:

- a raspunde oral capetelor de cerere (acoperirea omisiunilor din intampinare)

- a formula note scrise / note de sedinta prin care aratati / dezvoltati anumite aspecte pe care le considerati relevante si

- de a formula concluzii scrise.

Nu veti putea, insa:

- invoca exceptii in afara celor de ordine publica sau

- propune probe in afara celor a caror necesitate ar rezulta din dezbateri si care, in vederea administrarii, nu ar presupune amanarea cauzei.

Nota: Acoperirea lipsurilor intampinarii nu inseamna, din punct de veder procedural, completarea intampinarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care pot fi consecintele nedepunerii intampinarii? SashaRo SashaRo In iunie 2007 am cumparat un apartament. in momentul cumpararii pe extrasul de carte funciara scria ca este grevat de sarcini. Aproape 2 ani mai tarziu, am ... (vezi toată discuția)
Intampinare depusa dupa expirarea termenului Adrianz3 Adrianz3 Ce se poate intampla daca intampinarea este depusa dupa expirarea termenului? Inafara de sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de a invoca ... (vezi toată discuția)
Nota de sedinta ContSters69061 ContSters69061 In cazul unei contestatii la executare as putea concepe doar o nota de sedinta pe care sa o sustin si sa o depun la primul termen, in locul unei intampinari? ... (vezi toată discuția)