avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca in strainatate

Buna ziua,as dori sa stiu persoanele care lucreaza in strainatate cu contract determinat de munca si care iau si indemnizatie de somaj pot beneficia (in Romania)de indemnizatia de maternitate?La strainatate ma refer aici la Italia.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Ayana1 Ayana1 Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie pentru care as dori un raspuns: - daca o persoana, la jumatatea lunii mai ar iesi din concediu crestere copil, iar la ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate / indemnizatie crestere copil raducup27 raducup27 Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: Sotia este angajata cu contract determinat de munca pana in data de 17.apr.2017. Este insarcinata si data aprox de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical sarcina Adamary Adamary Buna ziua. As dori sa stiu daca pot lua concediu medical si indemnizatie crestere copil daca in momentul de fata nu lucrez. Mentionez ca am lucrat cu contract ... (vezi toată discuția)