avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Inchiriere site
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Inchiriere site

Buna ziua,
Ma intereseaza daca exista o forma legala si totdata daca este legal sa inchiriez un site proprietate personala (persoana fizica) catre o firma (persoana juridica).Daca este posibil,eu am de platit ceva impozite din acesta poveste? Daca da cat e impozitul?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 13:45, 4 Noiembrie 2012
Puteti inchiria site-ul. Cu privire la impozit, proprietarul site-ului va plati 16% din venitul realizat din inchiriere - art. 43 alin. 1 Cod fiscal.

Ultima modificare: Duminică, 4 Noiembrie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchirierea casei de vacanta persoanelor interesate RAD  EMIL RAD EMIL ajutati-ma cu un raspuns la intrebarea :cum pot inchitia legal casa mea de vacanta unor interesati iar pe venituri sa platesc impozit statului .Nu prin forma ... (vezi toată discuția)
Impozit din venit regim hotelier hostel: pot să fac o microîntreprindere și să plătesc 3% la sfârșitul lunii, sau cum să procedez? svalentins svalentins Buna ziua. Doresc pe viitor sa închiriez camere in regim hotelier cu ziua sau sa închiriez un pat in camera cu 4 paturi . Locația este in sect 6 Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Inchiriere masina proprietar persoana fizica catre firma la care sunt asociat blc2001ro blc2001ro Buna ziua. Acum cu programul Rabla, ma gandesc sa imi cumpar o masina ca persoana fizica (avantaj tichete rabla, diferite reduceri) si apoi sa mi-o inchiriez ... (vezi toată discuția)