avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... alternativa cic ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

alternativa cic ?

Buna ziua,

in conditiile in care sunt angajata, dar nu indeplinesc conditiile pentru a intra in concediu crestere copil cu indemnizatie,
ce alternative am ca sa pot sta acasa cu copilul cei 2 ani, (ca si mamicile cu indemnizatie)?

mutlumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters70514 , utilizator 17:42, 29 Ianuarie 2009
Nu puteti obliga firma sa va acorde concediu fara plata de 1 an.
Articolul de care vorbiti se refera la persoanele care au fost deja in concediu pentru crestere copil si care pot beneficia de inca un an de concediu fara plata.
Ultima modificare: Joi, 29 Ianuarie 2009
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are dreptul ContSters81099 ContSters81099 Buna ziua, daca o angajata nu are dreptul la indemnizatie pentru cresterea copilului pana la varste de doi ani pentru ca nu are stagiul suficient are dreptul ... (vezi toată discuția)
Consiliere concediu ingrijire copil CristinaGG CristinaGG Buna ziua, Conform Legislatiei in vigoare tatal trebuie sa stea acasa 1 luna astfel se reduce duarata CIC pentru mama de la 12 luni la 11 luni. Tot aceeasi ... (vezi toată discuția)
Ccc dupa concediu fara plata Rikidone79 Rikidone79 Pana in aprilie 2011 am fost in CIC iar apoi am intrat in concediu fara plata pentru ingrijirea copilului pentru un an. Am ramas din nou insarcinata. :) As ... (vezi toată discuția)