avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Eu am luat 8.67. Sigur ca voi face contestatie!
Eu sunt un fericit! Am obținut media 9,08 și sunt mulțumit. Pentru sugestii legate de invățat, vom tine legătura, am un blog juridic pe care nu il pot aminti aici, pentru a nu face reclama. Ma gasiti pe facebook cu numele Adrian Tao. Personal, mi-am facut conspecte dupa intreaga materie de invatat, am scris integral dispozitiile legale din cod si legislatie si am invatat dupa scrisul meu. Eu asa ma simt bine si implinit. A luat timp, dar se pare ca a meritat efortul. Am incercat si la Institutul National al Magistraturii, insa anul acesta nu am reusit acolo. Va veni si randul lui. Felicitari tututor si, pentru cei care nu ati reusit, daca va doriti cu adevarat, trebuie sa munciti la asta, sa invatati temeinic si sa faceti asta in fiecare zi. Eu am invatat chiar si in momentele de la examen pana acum si continui sa o fac pentru ca vreau sa stiu cat mai multe si cat mai bine. Voi reveni si cu alte mesaje.
cand vom afla daca se vor suplimenta locurile? o sa anunte pe site-ul de la sng sau cum se procedeaza, s-au mai suplimentat in anii trecuti? eu am luat 8,64 si o sa fac contestatie sunt inaintea mea cu note intre 8,69-8,64 in jur de 11 persoane, eu la organizare am luat 9,33 si nu sunt lamurita de unde s-a scos punctajul asta cu 0,33 pt ca dupa barem trebuia sa fie nota (sutimi)cu 0,25 sau 0,50 sau 0,00 sau 0,75 nu stiu cum s-a ajuns la 0,33,voi cei care mai aveti asa cum credeti ca au ajuns la punctajul acesta pt ca tr sa se respecte punctajul de la barem ca doar de aceea l-au afisat,eu la organizare nu am gresit decat subiectul 3 care era notat cu 0,50 atat,ba chiar la subiectul 4 am scris 6 atributii in loc de 5 cum au cerut ei exercitate de Ministerul Public
ramonastreanga a scris:

cand vom afla daca se vor suplimenta locurile? o sa anunte pe site-ul de la sng sau cum se procedeaza, s-au mai suplimentat in anii trecuti? eu am luat 8,64 si o sa fac contestatie sunt inaintea mea cu note intre 8,69-8,64 in jur de 11 persoane, eu la organizare am luat 9,33 si nu sunt lamurita de unde s-a scos punctajul asta cu 0,33 pt ca dupa barem trebuia sa fie nota (sutimi)cu 0,25 sau 0,50 sau 0,00 sau 0,75 nu stiu cum s-a ajuns la 0,33,voi cei care mai aveti asa cum credeti ca au ajuns la punctajul acesta pt ca tr sa se respecte punctajul de la barem ca doar de aceea l-au afisat,eu la organizare nu am gresit decat subiectul 3 care era notat cu 0,50 atat,ba chiar la subiectul 4 am scris 6 atributii in loc de 5 cum au cerut ei exercitate de Ministerul Public

Ai luat nota 9,33 pentru ca fiecare lucrare se corecteaza de catre 2 profesori. Daca unul iti pune 9,30 si altul 9,35 se face media notelor puse de cei doi: ar veni 9,325 si se rotunnjeste la 9,33.

Si da ti-a scazut asa:
10 - 0,50 la exercitiul 3 - atributia aia scrisa in plus adica 0,15 a scazut un profesor si altul a fost mai sever 0,20 si a iesit - 0,17

10-
0,5
0,17
---
9,33

Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2013
ContSters300480, utilizator
Va spun din experienta anilor anteriori ca se admit foarte putine contestatii si ca exista si posibilitatea ca nota sa scada. Iti asumi un risc atunci cand faci contestatie. Probabilitatea existentei unei erori e destul de mica pentru ca fiecare lucrare a fost corectata de catre 2 profesori. Lucrarile au fost corectate la sange, s-a scazut si pentru exprimare, pentru ce s-a scris in plus, pentru lizibilitatea textului, s-a urmarit daca ceea ce s-a scris corespunde cat mai fidel textului de lege/din cod.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2013
ContSters300480, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)