avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
adriana009 a scris:

Lavinia_Ioa a scris:

Au fost 19 posturi de grefieri cu studii superioare si la Curtea de Apel Ploiesti,eu am dat examen si chiar ieri am aflat ca am fost admisa printre primii.Va incurajez pe toti sa participati la astfel de concursuri,personal mi s-a parut mai usor decat la SNG,unde am picat cu 7 sutimi,fiind foarte demoralizata din aceasta cauza.La inceput nu aveam incredere in concursurile direct pe post,dar acum ma bucur enorm k nu m-am lasat descurajata de zvonuri.Succes tuturor si nu renuntati la visul vostru!

Felicitari! si eu intentionez sa fac acest lucru.
Imi poti spune te rog cum a decurs proba practica, daca s-a dat testarea dupa dictare, daca ai timp sa corectezi textul, lucruri de acest gen. Multumesc.

Proba practica s-a desfasurat astfel:am avut de transcris un text cam de o jumatate de pagina,mai exact un fragment dintr-o sentinta.nu am fost obligati sa scriem cu diacritice.sarcinile noastre au fost sa formatam pagina(margini etc),sa formatam textul(caractere,marime,subliniere).eu nu am setat marginile si tot am luat,insa e foarte important sa scrieti textul in intregime,asta conteaza cel mai mult.Multa bafta!
[ link extern ]
urmariti la sectiunea concursuri anunturile date de curtile de apel . Curtea de Apel Bacau de ex. organizeaza concurs pe 19.10.2013.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2013
mm_mm, utilizator
mm_mm a scris:

[ link extern ]
urmariti la sectiunea concursuri anunturile date de curtile de apel . Curtea de Apel Bacau de ex. organizeaza concurs pe 19.10.2013.

Multumesc.

Vreun craiovean (sau din DJ) dintre cei 5 admisi 'activează' pe aici?
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2013
ASBO, utilizator
Buna! ma numar printre cei admisi.felicitari viitorilor mei colegi
As avea eu nevoie de locul de cazare pe care il ai . multumesc:)
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2013
ana_maria14, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)