Pentru studii medii admiterea se face direct pe post. Urmeaza o perioada de stagiu tot direct pe post in care esti SI pregatit.
Tematica generala pe 2013 este aici:
[ link extern ] .
Apoi trebuie sa urmaresti anunturi privind posturi disponibile si ai mai multe variante de site-uri pt asta:
Direct pe site-ul grefieri.ro:
[ link extern ] .
Sau mergi pe site-ul:
[ link extern ] .
Ambele site-uri ar trebui sa contina cam aceleasi informatii, dar organizate altfel. Eu recomand totusi grefieri.ro.
Si te mai intereseaza legile care guverneaza activitatea si admiterea si tot pt personalul auxiliar si conex, pe care trebuie sa le si stii pt examen. In primul rand 567/2004, dar si celelalte. Le gasesti pe aici:
[ link extern ] .
Si pentru ca am vazut ca e la moda, vezi ca poti posta intrebari pe blogul dlui Danilet, care s-ar putea sa stie mai multe despre acea pregatire, dar eu stiam ca se face dupa admitere si se face pe post(iti explica practic ce ai de facut, stai pe langa cineva, te supravegheaza si etc). Oricum SNG se ocupa si de formarea continua, deci probabil organizeaza niste cursuri si pt grefierii care nu sunt strict cursanti ai SNG, dar clar pe tine te intereseaza concursurile pe post. A, si desigur, poti sa suni la SNG. Cel mai sigur.
Bafta! Daca mai ai intrebari suntem pe aici.