avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale DATORII BUGET
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

DATORII BUGET

am datorii la bugetul de stat .am o firma care e pe 0.noi suntem plecati in strainatate sa ne castigam existenta .nu avem de unde plati ce se intampla? #-
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 23:50, 4 Noiembrie 2012
Veti fi somata pt neplata debitului, daca aveti bunuri pe firma puteti fi executata silit, daca nu declarata insolvabila pana va vor gasi cu venituri, estimativ dupa ceva someaza au la dispozitie 5 ani de zile, dupa ce va declara insolvabil inca 5 ani de zile, deci 10 ani in care la adresa de domiciliu veti primi instiintari, se vor face verificari n teren. Au fost cazuri cand si administratorul de firma a fost executat silit cu bunurile personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum incasez datoriile datorate bugetului local de ,,rau platnici" Nãstase Cristian-Mihail Nãstase Cristian-Mihail problema: am in localitate mai multe persoane care au acumulat datorii mari la bugetul local, sumele sunt din amenzi, iar persoanele in cauza nu au bunuri ... (vezi toată discuția)
Executare silita BOND13 BOND13 Ce se intampla cu amenzile debitate la un contribuabil care este in stare de insolvabilitate? Se continua executarea silita? (vezi toată discuția)
Instiintarea de recuperare debit instititutie ifn cdaniel1961 cdaniel1961 Ieri am primit o instiintare de plata privind eventualiatate unei executari silite de la OFN de la un debit de la o banca. In instiintare se mentionata ca daca ... (vezi toată discuția)