avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis auto

Buna ziua! adresez si eu o intrebare consultantilor de pe acest forum, sau celor ce sunt in tema: am fost depistat in trafic conducand un autoturism sub influenta alcoolului(0,63 in aerul expirat); pe data de 7 noiembrie 2011 s-a dat hotararea judecatoreasca: 4 luni cu suspendare; acuma intrebarea mea este: cand pot sa merg la examen pentru redobandire, ce pasi trebuie parcursi(permisul a fost anulat de catre politie sau trebuie sa merg eu cu hotararea judecatoreasca sa il anuleze?) si ce anume trebuie sa contina dosarul pentru examen? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:23, 1 Noiembrie 2012
permisul va fi anulat de catre politie in urma primirii sentintei.
un nou permis puteti obtine dupa trecerea unei perioade de 1 an incepind cu data raminerii definitive a sentintei de condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandirea dreptului de a conduce autovehicule pyty pyty In anul 2014 luna mai mi-a fost anulat permisul de conducere deoaree am fost depistat de catre politie conducand in stare de ebrietate. Din acel moment si pana ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o întrebare pe care nu am putut să o lămuresc ... Tamás Béla Tamás Béla Buna ziua Am o întrebare pe care nu am putut să o lămuresc nici la DRPCIV nici la Poliția Rutieră Deci am fost în audiență la șeful serviciului ... (vezi toată discuția)
Anulare permis de conducere pentru alcool dj_roby4all dj_roby4all Buna ziua, in vara anului trecut , mai exact in data de 8 iulie 2012 am fost prins in Cluj Napoca de un echipaj al politiei rutiere conducand sub influenta ... (vezi toată discuția)