avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... debransare ilegala cez
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

debransare ilegala cez

Ziua buna,
azi au venit cei de la cez sa ne debranseze ca avem o factura de 37 de lei din august. Noroc ca am gasit chitanta efectuarii plati si i-am sunat sa nu ne debranseze.. surpriza!!! cica bani aia au mers la plata taxei radio-tv pe care eu nu vreau sa o platesc pt ca nu exista asa ceva in casa si e si locuinta secundara.
Ok, platesc din factura....Aaa! tot va debransam ca deja s-a dat dispozitia.
ce sa fac? dee ce sa platesc 500ron rebransare daca eu eram cu facturile la zi? muluumesc
Cel mai recent răspuns: praetorian , utilizator 09:38, 16 Noiembrie 2012
Cititi aici:[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relocare plata factura energie cez dragos_m_olteanu dragos_m_olteanu Buna ziua, Este legala practica folosita de CEZ prin care plata efectuata pentru energia electrica platita la zi sa fie descarcata pe ttaxa radiotv, in ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv dragos_m_olteanu dragos_m_olteanu Buna ziua, Cum pot proceda sa nu mai platesc Taxa radio-tv pentru posturile publice ? Consider aceasta taxa aberanta in conditiile in care sunt abonat la unul ... (vezi toată discuția)
Taxa de rebransare lumifatu lumifatu Buna ziua, Spuneti-mi va rog, taxa de rebransare la reteaua de cablu este legala?| Nici macar nu am fost debransata, ulterior ar fi trebuit sa solicit o ... (vezi toată discuția)