avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Medic instabil emotional. Poate ocupa functia?
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Medic instabil emotional. Poate ocupa functia?

1- Un medic instabil emotional, indiferent de specialitate şi grad, poate ocupa functia?
2- Mai răspunde juridic pentru actele sale medicale (prescrieri tratament, solicitări examinari interdisciplinare sau lipsa acestor solicitări)?
3- Cui trebuie să solicite pacientul examinarea psihiatrică a unui medic şi ce institutie este abilitată să o efectueze?
Cel mai recent răspuns: V Ioana-Iulica , Consilier juridic 10:26, 18 Martie 2009
Veti gasi toate raspunsurile dvs. in Codul de Deontologie Medicala al CMR (Colegiul Medicilor din Romania); L. 96/2006 privind reforma sistemului sanitar; Regulamentul organizarii si desfasurarii activitatii comisiilor de disciplina
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2009
V Ioana-Iulica, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate solicita instantei expertiza psihiatrica a celuilalt parinte aiai aiai ? intr-un proces de divort si incredintare minor, motivat de urmatoarele: - agresivitate si impulsivitate crescuta (pana acum, fata de sotie); exista mai ... (vezi toată discuția)
Probleme de familie.... Costin85 Costin85 Buna ziua,Stiu ca nu sunt singurul cu probleme de familie dar cand ai si sfaturi de la altii poti trece mai usor ,sau macar din acestea poti gasii si ... (vezi toată discuția)
Bolnav psihic doichitahorescu doichitahorescu As dori sa aflu cum poate fi internata o ruda cu boala psihica dar cu discernamantul neafectat, care se opune internarii intr-un spital de boli nervoase. ... (vezi toată discuția)