avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura emisa la valoarea de intrare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura emisa la valoarea de intrare

buna ziua,

este corect din pct de vedere contabil, fiscal sa facturez pe baza unui ctr de subinchiriere, chiria la exact acceasi valoare pe care o am de intrare? Am inchiriat un spatiu si il subinchiriez mai departe la exact aceeasi valoare.

mercic
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:14, 1 Noiembrie 2012
Trebuie precizat ca subinchirierea este permisa cu respectarea a doua conditii:
- transmiterea dreptului de folosinta sa nu fie interzis prin contractul principal;
- subinchirierea sa nu fie convenita in conditii care sa contravina conditiilor din contractul principal.

Puteti factura la aceeasi valoare, daca nu incalcati una din conditiile mentionate mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere! doru_gabriel doru_gabriel Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti intr-o problema! Din punct de vedere juridic este posibil ca o persoana fizica sa inchirieze un imobil de la o persoana ... (vezi toată discuția)
Contract chirie tudor16 tudor16 Se poate inchiria un spatiu care face obiectul unui contract de chirie de catre o persoana fizica la o persoana juridica (societate comerciala)? Care sunt ... (vezi toată discuția)