avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... numere franta in romania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

numere franta in romania

am o mare nedumerire. Am adus o masina din franta. Are numere valabile de franta pe ea, asigurare valabila pana in decembrie in parbriz si brief-ul de franta barat de vreo saptamana. Este legal sa circul asa cu ea? In cazul in care sunt oprit la vreun control ce riscuri imi asum?
Cel mai recent răspuns: praetorian , utilizator 09:34, 16 Noiembrie 2012
In mod normal nicio problema.Dar totusi masina pe numele cui este?Daca nu sunteti proprietarul din acte aveti un contract de vanzare-cumparare?
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2012
praetorian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare auto rca expirata Alinsaban Alinsaban Buna seara tuturor,am o problema foarte mare va rog,pe data de 22 decembrie in raza comunei mele ,am fost oprit la un control de rutina si sa constatat ca ... (vezi toată discuția)
Masina adusa din germania, numere rosii NeamtuA NeamtuA Buna ziua, Am cumparat zilele trecute o masina din Germania si as vrea sa iau numere rosii pe 3 luni. Am vazut ca printre documentele necesare inmatricularii ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)