avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Promisiune de vanzare- cumparare /vanzator decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Promisiune de vanzare- cumparare /vanzator decedat

buna seara.am o intrebare si eu,ce mi se poate intampla mie cu o promisiune de vanzare-cumparare (achitata integral)in instanta?mentionez ca vanzatorul a murit intre timp si acum eu am actionat in instanta copii lui.va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 09:09, 2 Noiembrie 2012
Veti obtine sentinta care inlocuieste contractul de vanzare cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune bilaterala de vanzare cumparare radu iuliana radu iuliana Buna ziua. Va solicit un sfat in calitate de cumparator in urma unei promisiuni bilaterale de vanzare cumparare autentificat la notariat pentru un imobil ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate maria162 maria162 Bună ziua, am cumpărat o casă la curte încheind la notariat o promisiune de vânzare- cumpărare urmând să finalizăm actele când era gata intabularea. ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc comision agentiei ?? danny78 danny78 Buna ziua ! Sa va spun in ce consta problema mea : Am gasit un apartament cu ajutorul unei agentii imobiliare si un angajat al agentiei a mers la intalnirea ... (vezi toată discuția)