avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... o speta cum n-ati auzit
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

o speta cum n-ati auzit

Stimate Doamne, Stimati Domni,
Sunt, - intre alte activitati - maturator de fonduri financiare, pentru credite internationale, de investitii. Fiind impiedicat total, sa-mi realizez obligatiile internationale, de existenta unor inscrisuri false si de efectele lor, - inscrisuri neanulate in penal, am fost si sunt interesat sa pun in dezbatere,- inclusiv fata de toti tertii interesati, in dosarul A., mai multe capete de cerere, (in constatare, in anularea acestor acte netemeinice si nelegale, realizate cu rea-credinta, prin frauda la lege, contra interesului meu, cu ajutorul unui notar de stat, a inscrisurilor subsecvente acestor acte, rectificare carte funciara, prestatie tabulara, evacuare, radiere punct de lucru, - toate privind acelasi imobil cladire, adus in prezent, cu rea-credinta, la masa credala, a unei societati comerciale, in dosarul B.); judecatorul sindic, din dosarul B., intr-un abuz de putere, a dispus deja, vanzarea la licitatie, a acestui imobil, fara a tine seama ca, dreptul real, de proprietate, inca este in discutie, in dosarul A. - notat in CF a acestui imobil.
In acelasi dosar A., am chemat ca parat, inclusiv pe acest judecator sindic, din dosarul B., care, - in procedura de faliment, m-a inlaturat din dosarul B., din postura mea, de creditor.

Cum prin nerealizarea obligatiilor mele, din numeroasele Contracte de creditare internationala, - 45 de fonduri mutuale, destinate economiilor a 44 de tari, - am fost obligat sa solicit chemarea, in postura de parati, inclusiv a acestor entitati statale, fiecare reprezentata permanant, in Romania, la nivel de ambasada, evident, prin ambasadorul sau prin interimul acreditat la Bucuresti.
Astfel, din cei 67 de parati, din dosarul A., la nivelul unei judecatorii, din Bucuresti,
45 sunt entitati statale.

Am depus dosarul A., in data de 17.03.2011, pe rolul judecatoriei, de care, apartine imobilul in cauza. Evident, personalul judecatoriei, s-a speriat si,
la primul termen de judecata, in dosarul A., in data de 11.10.2011, dosarul a fost suspendat, in baza art.155 indice 1 C.proc.civ.,- cu invederarea de a furniza adresele unor parati, persoane fizice.
In data de 08.10.2012, deci nu s-a implinit termenul de un an, depun cerere de repunere pe rol si primesc termen in data de 30.10.2012. In data de 29.10.2012, Directia de evidenta informatizata a persoanei sector ..., depune relatiile, cerute de mine., adresele a 19 persoane fizice, la dosarul A.
Pentru data de 30.10.2012, instanta de judecata, de la nivelul judecatoriei, citeaza numai paratii persoane fizice, persoane juridice si administratiile din Romania, - fara a se comunica actiunea initiala, a mea, - fara a cita nici o entitate statala, din cele 44, indicate de mine, in actiunea principala, cu adresa intreaga, nici cel putin cu tipizatul de Citare.
Asa se face ca, in 30.10.2012, am regasit la dosarul de la bara, toate cele 67 de exemplare ale actiunii depuse de mine!
Instanta, din oficiu, a ridicat exceptia perimarii cererii mele.
Am cerut acordarea unui termen, pentru comunicarea actelor de procedura, catre fiecare parat, neaflandu-ne la primul termen de judecata.
La sedinta, s-au prezentat : un avocat - reprezentand doi parati si doua juriste, reprezentand doua administratii din Bucuresti. Nici unul nu primise nici un exemplar din actiunea mea.

Mai mult, in programul ECRIT, nu era trecuta nici una dintre cele 44 de entitati statale.
Ca de altfel, nici cand s-a facut apelul in dosarul A., nici o entitate statala, nu a fost citata.
Va puteti inchipui, ce de rasete au fost !....(din pacate!)

Doi dintre cei trei aparatori prezenti, ai celor patru parati, din cei 67 de parati, indicati de mine, au fost de acord cu admiterea exceptiei perimarii actiunii mele, exceptie cum am aratat, ridicata din oficiu, de instanta.

In data de 31.10.2012, am gasit solutia: ,,Respinge cererea de repunere pe rol, ca neîntemeiată. Admite excepţia perimării. În temeiul art. 248 Cod procedură civilă, constată perimată cererea formulată de reclamantul ......................... Cu drept de recurs, în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30.10.2012."

Intrebare:
1.-in ce texte sa intemeiez recursul ?
2.-sa depun plingere penala, impotriva judecatorului si a grefierei din dosarul A., pentru abuzul in serviciu contra intereselor persoanei - art.246CP, abuzul in serviciu in forma calificata - art.264CP, etc.
3.-ce ma fac cu judecatorul sindic, din dosarul B., care n-a vrut sa primeasca citatia, spunand ca, - nu este la serviciu ?

A, evident, am citat si Uniunea europeana, prin Comisia Europeana, prin Presedinte, Dl.Baroso, care, culmea, era prin Bucuresti, in data de 30.10.2012!

Cum vi se pare speta?

Cine ma poate ajuta?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cand se constata perimarea din oficiu? viktorV viktorV Am un subiect de prezentat; va prezint urmatoarea speta : in litigiul civil, (anulare act...)suspendat in data de 11.10.2011, reclamantul a depus cerere de ... (vezi toată discuția)
Poate fi atacată separat, cu recurs, încheierea de ședintă, a tribunalului j., prin care s-a dispus expres, necitarea unor intimati pârâti, din procedura de recurs ? viktorV viktorV În februarie 2011, am depus o acțiune în civil, - acțiune în constatarea existenței dreptului, anularea unor înscrisuri, evacuarea unor neproprietari, ... (vezi toată discuția)
Faliment suspendat ContSters102066 ContSters102066 Va rog am nevoie de pareri situatia este urmatoarea: 1. cerere de declansare a procedurii de faliment introdusa in data de 03.03.2008 iar termenele de ... (vezi toată discuția)