Buna ziua sunt informatician gradul II studii superioare. M-am angajat acum sase luni in urma unui concurs la un liceu unde am fost incadrat si platit tot ca informatician II , pana
acum 2 zile cand secretara mea a fost la inspectoratul scolar cu statele de functii doamna de la inspectorat a observat ca in statul de functii vechi de anul trecut postul era trecut ca informatician debutant si a decis impreuna cu secretara sa ma incadreze si pe mine ca informatician debutant. Acest lucru insemnand o diminuare a salariului cu 500 roni. Mentionez ca eu pe decizia pe care o am de la scoala in urma concursului scrie informatician II. Astept parerile dv . Va multumesc.
mergeti la secretara cu decizia cu care ati fost incadrat si cereti justificarea in scris a modului in care vi s-a facut reincadrarea si a bazei legale .
presupun ca nu ati primit nici o decizie de reincadrare in acest sens,asa-i?....
dupa ce va lamuriti cu asta va rog sa-mi spuneti concret ce a fost ca sa stiu cum sa va pot indruma mai departe :)
Legislatia muncii
elenae
Buna ziua, in anul 1997 am fost angajata in invatamat ca laborant, in anul 2003 am facut un curs de analist programator ajutor si scoala a facut solicitare la ... (vezi toată discuția)