avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transcriere masina firma
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transcriere masina firma

Buna,

Acum un 1,5 an mi-am vandut partile sociale dintr-o firma. Sediul societatii cat si masina societatii erau trecute pe adresa mea. Sediul societatii a fost schimbata in schimb masina inca imi apare pe adresa mea, si firma tot trage de timp la retranscrierea masinii.

Cum as putea sa scot masina de pe adresa mea?

Cu stima,

Alte discuții în legătură

Firma vanduta dar persoana care l-a cumparat nu a schimbat sediul firmei. bittermel bittermel Am vandut firma noastra acu vreo 6 ani. Dar cel care l-a cumparat nu si-a schimbat sediul. Acum vin scrisori de la o firma de recuperare cum ca firma are ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social kromred kromred Am iesit dintr-o sociatate acum 5 ani printr-un act notarial. Sediul societatii fiind la mine acasa. De ceva timp primesc pe adresa mea citatii catre firma din ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu sc - contract de comodat expirat badiu_aura badiu_aura Buna ziua, As dori sa stiu cum pot determina administratorul unei firme sa-si schimbe sediul social dintr-un apartament al meu. Acest contract de comodat a ... (vezi toată discuția)