avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT CU MINORI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT CU MINORI

Prin hotarare judecatoreasca domiciliul minorilor a fost stabilit la mama. Unul dintre copii in varsta de 17 ani nu vrea sa mearga sa locuiasca cu mama, se poate face recurs?
Cel mai recent răspuns: sparcom_94 , utilizator 00:57, 17 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Da, minora a fost audiata, spunand ca ea nu poate alege intre cei doi parinti, vrea sa stea cu amandoi.
multumesc !
Este mare minora si greu de controlat.
Poate sta acolo unde vrea ea.
Nu prea conteaza ce va decide instanta.
RECALCULAREA PENSIEI ALIMENTARE O POATE CERE SI CEL CARE O PLATESTE ?
Da.
Nu mai scrieti cu majuscule, multumesc

Alte discuții în legătură

Exercitarea autoritatii parintesti ContSters278923 ContSters278923 Un minor in varsta de 10 ani a fost incredintat mamei prin hotarare definitiva si irevocabila in urma cu 2 ani (minorul avand la acea vreme varsta de 8 ani). ... (vezi toată discuția)
Custodie, executare hotărâre minor și pensie alimentara puscasudan2004 puscasudan2004 Dacă minora sta la mine, nu vrea sa se ducă la mama, dar aceasta mi-a solicitat și obține hotărârea la custodie și pensie alimentara, de când sunt ... (vezi toată discuția)
Copil minor in intretinere mihaicristian69 mihaicristian69 Buna ziua ! Am o intrebare daca ma puteti ajuta. Am divortat la notar iar cei doi copii minori au ramas in intretinerea fostei sotii, cu custodie comuna. ... (vezi toată discuția)